Prijslijst

BOOTCAMP

Een full body work-out van 1 uur waarbij kracht, cardio en bodyweight training in combinatie gebracht worden.

Maandag 20u
Woensdag 19u

1 beurt: 12 euro
10 beurten: 95 euro

PERSONAL TRAINING

Heb je een specifiek doel voor ogen? Je vetpercentage naar beneden halen? Je conditie op peil brengen of je spiermassa verhogen? Dan is personal training waar jij naar opzoek bent. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen en verwachtingen zijn. En aan de hand van die factoren stel ik jouw training samen zodat we jouw doelen zo snel en efficiĆ«nt mogelijk kunnen behalen. 

Alleen: 55 euro
Duo: 40 euro per persoon

JUMPSTEP 

Een full body workout-out waarbij de focus op cardio en je uithouding ligt. 1 uur springen op een trampoline, plezier maken en ondertussen werken aan jezelf. Tell me something better?

Dinsdag 20u30
Donderdag 19u

1 beurt: 12 euro
10 beurten: 95 euro

BOOTYCAMP

Een full body work-out van 1 uur waarbij de focus op de billen en de benen gelegd wordt. Ook hier worden kracht, cardio en bodyweight training in combinatie gebracht.

Donderdag 20u30
Zaterdag 09u30

1 beurt: 12 euro
10 beurten: 95 euro

PERSONAL TRAINING 10 beurten

Heb je een specifiek doel voor ogen zoals je vetpercentage naar beneden halen? Je conditie op peil brengen of je spiermassa verhogen? Dan is personal training waar jij naar opzoek bent. Samen gaan we bekijken wat jouw doelen en verwachtingen zijn. En aan de hand van die factoren stel ik jouw training samen zodat we die doelen zo snel en efficiƫnt mogelijk kunnen behalen. Daarnaast krijg je bij een 10 beurtenkaart, 3 lichaamsanalyses per persoon er gratis bij. Zo kunnen we jouw vooruitgang nog beter opvolgen.

Alleen: 45 euro
Duo: 35 euro per persoon

STEP AEROBIC (NOG NIET BESCHIKBAAR)

Een full body work-out waarbij er een step gebruikt wordt en cardio en bodyweight training gecombineerd worden. Verschillende oefeningen worden achter elkaar uitgevoerd in de vorm van een dansje. Dansen en ondertussen een full body workout in de beentjes? LOVE IT!

1 beurt: 12 euro
10 beurten: 95 euro

SMALL GROUP TRAINING

Is je doel om terug fitter te worden? En dat liefst van al samen met je vertrouwde work-out buddies EN een goede begeleiding? Dan zijn de SGT ideaal! Een work-out van 1 uur waarbij cardio, kracht en bodyweight training gecombineerd worden

3 personen: 25 euro per persoon
4 personen: 20 euro per persoon

LICHAAMSANALYSE

Een lichaamsanalyse waarbij er doormiddel van electronen jouw volledige lichaamssamenstelling gemeten word. (vetpercentage, spiermassa,..etc.)

1 meting incl. bespreking: 30 euro

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x