Reviews

format_quote
star
star
star
star
star

Steffi heeft zo een warme & open vibe die iederen omarmt en motiveert! Een echt rolmodel voor veel meisjes en vrouwen onder ons!

Pauline

format_quote
star
star
star
star
star

De laagdrempeligheid om deel te nemen aan de trainingen vind ik de max. Iedereen is even welkom, ongeacht het niveau. Het groepsgevoel tijdens trainingen is een extra motivatie en door de knallende muziek voelt elke training als een feestje

Yasmine

format_quote
star
star
star
star
star

Top motivatie met steffi, ze pusht je echt tot het einde van je kunnen! Super leuke en gevarieerde trainingen, TOP!!

Manon

format_quote
star
star
star
star
star

Ik ben bij the basement terechtgekomen in de 2de lockdown tijdens de covidpandemie. Al mijn sportactiviteiten lagen stil, maar Steffi organiseerde nog zoomcamps. Aangezien ik sport nodig heb om me goed in mijn vel te voelen, nam ik met een klein hartje deel aan de zoomcamps. Het was afzien, maar achteraf eens zoveel voldoening. Steffi sleurt u met een grote dosis motivatie doorheen de trainingen. Ze kijkt er op toe dat je de oefeningen juist uitvoert, wat voor mij een heel groot pluspunt is! Wanneer je de oefening goed uitvoert, zal ze ook een complimentje geven en dat geeft meteen een boost! Ik ga nog steeds met heel veel plezier naar de bootcamps (ondanks het afzien

Stephanie

format_quote
star
star
star
star
star

Dankzij de Basement en Steffi is mijn liefde voor sport zo enorm gegroeid! Vroeger probeerden ik af en toe eens een workout van op YouTube te volgen. Maar vaak zetten ik deze in het midden af, ik had geen motivatie en zag geen verschil. Toen ik daarna in contact kwam met The Basement wou ik dit wel eens proberen, niet met super veel hoop op verbetering, maarja proberen kan nooit kwaad, toch? Les één dacht ik dat ik ging sterven... Maar oh zo veel beter voelden ik me erna. Vol energie en goede moed kocht ik een beurtenkaartje. En oh ja, niet veel later voelde en zag ik het verschil. Mijn lichaam kreeg de gewenste vorm en dit terwijl ik mij gewoon elke keer ongelooflijk amuseer?! Wat ik het leukste vind is de hulp op maat. Steffi kent al haar klantjes en kan iedereen zo het beste begeleiden naar een beter versie van zichzelf! Zeker de moeite om eens langs te gaan, want proberen kan geen kwaad, toch?

Margaux

format_quote
star
star
star
star
star

Super coaching! Steffi neemt haar tijd om je de oefening op de juiste manier uit te voeren en motiveert je ook echt om je oefeningen binnen de tijd af te werken, op je eigen tempo!

Nele Deno

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x